diumenge, 22 de gener del 2012

La inauguració del pis


A finals de juny vam fer un pas important amb la meva parella: ens vam comprar un pis. La veritat és que ja estàvem una mica desil·lusionats perquè no trobàvem res que s'adeqüés al que ens agradava o al que podíem pagar. És cert que quan vam començar a mirar pisos, en començaven a baixar els preus, però encara estaven a preus prohibitius. A més, la tasca de buscar pis et fa veure que hi ha gent molt manetes per fer fotos, ja que hi ha pisos que, quan els vam anar a veure, eren molt diferents al que havíem vist per fotos. Però un dia la sort ens va somriure i vam trobar el nostre pis. La veritat és que ens feia molta por embrancar-nos en un projecte tan important -i més amb la situació econòmica i laboral que hi ha actualment-, però ens vam dir que era o ara o mai i ens vam decidir a fer el pas. I no ens n'hem penedit.

Com sempre, això sí, vam fer les coses de pressa. En quinze dies ja estàvem vivint al pis. Van ser dues setmanes plenes de feina: treure paper de les parets, pintar, netejar, posar parquet... I, a més, enmig de tot plegat va néixer el Marc, el nostre nebot. Com a resultat, van quedar alguns detalls per polir, que continuen com es van deixar. Som uns desastres!

Bé, com és natural, vam convidar la família i els amics a veure el pis i en vam fer algunes inauguracions per parts, que som molta colla en total. En alguns els casos, vam fer un dinar i en d'altres, un sopar, però l'element comú va ser que vam fer platets nous que havia tret de blogs de cuina. Per desgràcia, no vaig fer fotos de totes les meves "creacions", només la darrera vegada. Així, doncs, aquí teniu els plats que vam fer per a la inauguració del pis amb part de la colla.

1. Aperitius: minichiches de carbassó (del blog A mí lo que me gusta es cocinar), crestes de sobrassada i mel (apareixen en molts blogs), sopreses de gambes i iogurt grec (del blog A'punto), cistellets de botifarró i poma amb ous de guatlla o formatge de cabra (també apareix en diferents blogs).

2. Primer plat: carbassons farcits de bolets (aquesta recepta és de les primeres que em va donar la meva amiga Irene).

3. Segon plat: rotllets de pollastre farcits amb mozzarella i tomàquets secs en oli (vaig fer una barreja de dues reeceptes: els rollitos caprese del blog Cogollos de agua i rotllet de pollastre del blog Y sigo en la cocina).

4. Postres: pastís de formatge i galetes oreo (la recepta original era un suflé, però a mi no em va pujar tant. Això sí, estava de vici!).

Aquí us deixo una foto perquè ho jutgeu vosaltres mateixos. Els convidats van dir que tot era molt bo.

1 comentari:

Rosa ha dit...

Es cert. TOT estava boniiiiiissim!!!. No em sap greu fer de "conillet d'Indies" de tan en tan. Quant tenim la pròxima degustació?. Un MUA!!!!!!